کشمش برخلاف نامش، در واقع از خشک کردن انواع انگورهای کوچک و بدون هسته به نامهای «Black Corinth» و «Carina» ساخته میشود.
به دلیل اندازه کوچکشان طعمی شیرین، تند و تند دارند و به غذاهای شیرین و خوش طعم، بافت و شیرینی می بخشند، کشمش، سلطانی و کشمش همه انواع انگور خشک هستند کشمش پلویی طلایی و سلطانا نرم، شیرین و آبدار هستند، در حالی که کشمش طعمی تند، شیرین و تند دارد کشمش معمولاً بزرگ ترین کشمش از این سه است.
انگور در طی این فرآیند کوچک می شود و میوه خشک کوچکی با مواد مغذی باقی می ماند در واقع، از نظر وزنی، انگور خشک حاوی چهار برابر فیبر، ویتامین ها و مواد معدنی انگور تازه است.
نمودار زیر تفاوتهای تغذیهای بین 1 اونس (28 گرم) کشمش، سلطانها و کشمش پلویی آفتابی را مقایسه میکند همانطور که می بینید، تغییرات بین این سه اندک است همه آنها سرشار از قند طبیعی هستند و حدود 60 تا 75 درصد قند دارند.
آنها همچنین مملو از فیبر و پتاسیم هستند و منبع عالی از ترکیبات گیاهی از جمله آنتی اکسیدان های قوی هستند از جنبه منفی، محتوای ویتامین C و ویتامین K به میزان قابل توجهی از گونه های تازه در هنگام خشک شدن انگور کاهش می یابد.
کشمش، سلطانها و کشمش دارای مواد مغذی مشابهی هستند، زیرا همگی سرشار از فیبر، پتاسیم و آنتیاکسیدان هستند از جنبه منفی، قند زیادی دارند و ویتامین C و K کمتری نسبت به انگور تازه دارند.
کشمش پلویی چمنی، سلطانها و کشمش از راههای مختلفی برای سلامتی شما مفید هستند، آنتی اکسیدان ها به محافظت از سلول ها در برابر آسیب های مضر ناشی از رادیکال های آزاد و استرس اکسیداتیو کمک می کنند، که به التهاب و بسیاری از بیماری ها، از جمله سرطان کمک می کند
علاوه بر این، کشمش، سلطانی و کشمش پلویی خرمایی سرشار از فیبر هستند فقط یک اونس (28 گرم) حاوی 1 تا 2 گرم فیبر است که 4 تا 8 درصد نیاز روزانه شما را تشکیل می دهد.
مطالعات نشان میدهد که رژیم غذایی سرشار از میوهها و سبزیجات غنی از فیبر ممکن است به کاهش خطر ابتلا به فشار خون بالا، بیماری قلبی و دیابت کمک کند.
- منابع:
- تبلیغات: