بادام درختی خام یکی از پرکاربردترین خشکبار است که از قدیم مورد استفاده انسان ها بوده است.
این خشکبار با طعم و عطر خوشایند خود، از لحاظ تغذیه ای نیز خیلی مورد توجه قرار گرفته است.
.
بادام درختی خام، یک منبع بسیار خوب از ویتامین ها، مواد معدنی و آنتی اکسیدان ها است.
این خشکبار حاوی ویتامین E، ویتامین B، منیزیم، آهن، فسفر، روی و پتاسیم می باشد.
ویتامین E که به عنوان آنتی اکسیدان شناخته می شود، در جلوگیری از آسیب های اکسیداتیو در بدن نقش بسیار مهمی دارد و باعث تقویت سیستم ایمنی و پیشگیری از بیماری ها می شود.
علاوه بر این، مصرف بادام درختی خام به دلیل حاوی آهن، موجب تقویت سیستم عصبی، حفظ سلامت پوست و مو، افزایش انرژی و کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی می گردد.
از آنجایی که این خشکبار حاوی ویتامین ها، مواد معدنی، آنتی اکسیدان ها و چربی های نیمه اشباع است، مصرف مداوم بادام درختی خام می تواند به بهبود سلامت کلی بدن و پیشگیری از بیماری های مختلف کمک کند.
..
با توجه به فواید بی شمار بادام درختی خام و مزایای آن برای سلامتی بدن و استفاده از این خشکبار مفید در رژیم غذایی و همچنین در صنعت غذایی به عنوان یکی از مواد اصلی، بسیار توصیه می شود.
از این رو، بهتر است که از این خشکبار غنی و مفید در روزمره خود استفاده کرده و از فواید بی شمار آن برای سلامتی خود بهره مند شوید.
بادام درختی خام، علاوه بر موارد فوق، دارای خواص دیگری نیز می باشد.
یکی از مهم ترین خصوصیات بادام درختی خام، حاوی چربی های نیمه اشباع و فاقد کلسترول بودن آن است.
…
چربی های نیمه اشباع کمک به کاهش کلسترول بد و افزایش کلسترول خوب می نماید، که این امر می تواند به پیشگیری از امراض قلبی و عروقی کمک کند و سلامت قلب را افزایش دهد.
همچنین، مصرف بادام درختی خام می تواند به کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع دو کمک کند.
بر اساس تحقیقات، مصرف مداوم بادام درختی خام می تواند با تنظیم سطح قند خون کمک کند و در پیشگیری از مشکلات مرتبط با دیابت نوع دو موثر باشد.
همچنین، بادام درختی خام حاوی استروژن ها است که مقداری شبیه به استروژن، هورمون زنان، دارند.
این مواد می توانند در تنظیم سطح هورمون ها و پیشگیری از بیماری های مربوط به هورمون ها، مانند سرطان سینه موثر باشند.
بادام درختی خام به عنوان یک منبع غنی از ترکیبات مفید برای سلامتی بدن شناخته شده است.